Grower benefits

InterraScan
InterraScan

Voordelen van INTERRA®Scan

De voordelen van nauwkeurige bodemscans, bodemkaarten en analyses voor landbouwers en adviseurs.

De snel stijgende inputprijzen en strenge regelgeving zorgen ervoor dat landbouwers meer dan ooit onder druk staan om efficiënter en duurzamer te werken. INTERRA®Scan van Syngenta is de slimme oplossing voor gewas- en gewasbeheer die u helpt bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de landbouw van vandaag.

Maak slimme keuzes voor een gezondere bodem

INTERRA®Scan meet de bodemgezondheid met een ongekende nauwkeurigheid. Door de exacte status van belangrijke elementen en eigenschappen van de bodem te begrijpen, kunt u inputs efficiënter gebruiken. Daarnaast zal u data-gedreven beslissingen kunnen nemen over variabele bemesting en bekalking, zaaidichtheden en de hoeveelheid organische stof beheren.

Omarm duurzamere landbouw

Gezonde bodems kunnen zorgen voor stabiele voedselproductie en klimaatverandering tegengaan. De hoogwaardige bodemkaarten van INTERRA®Scan geven u een een goed beeld en begrip van de bodemgezondheid. Dit biedt nieuwe inzichten voor duurzame landbouw en carbon farming, en zal u helpen bij het verkrijgen van eventueel beschikbare subsidies/financiering.

Kies voor een toekomstbestendige aanpak

Onze geavanceerde technologie bewaakt uw bodemgezondheid om te helpen deze gezond te houden of te verbeteren. Het vereenvoudigt niet alleen de beslissingen van vandaag om direct effectievere resultaten te behalen, maar beschermt ook de langere termijn toekomst van uw bedrijf.

see how we can help you

Bekijk hoe wij u kunnen helpen

Neem vandaag nog contact op

Overwin de uitdagingen vandaag

De druk waaronder landbouwers vandaag de dag staan - van stijgende inputkosten en nieuwe regelgeving tot klimaatverandering, zijn enorm. Daarom vinden we het onze taak om u te ondersteunen terwijl u zich aanpast aan de veranderende omstandigheden in de landbouw. We willen helpen door:

play_circle
Wat is INTERRA®Scan

Ontdek hoe INTERRA®Scan voor u kan werken.

Neem contact op met Edward Vander Linden, mobile: +32 474 95 17 60 voor meer informatie of om te bespreken hoe INTERRA®Scan voor u zou kunnen werken.

+32

Ik accepteer de algemene voorwaarden van INTERRA®Scan *
Ik begrijp dat mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de INTERRA®Scan-privacyverklaring*

InterraScan brochure
InterraScan brochure

Download de brochure

INTERRA®Scan: Landbouwers helpen om bodemgezondheid te begrijpen en te verbeteren

INTERRA®Scan is een innovatieve bodemanalyse-service die landbouwers in staat stelt om geïnformeerde beslissingen te nemen over hun bodembeheer.

Variabel toepassen & zaaien: trend in landbouw ondersteund door INTERRA®Scan

Variabele toepassingssnelheid en zaaien vertegenwoordigen een aanzienlijke vooruitgang in precisielandbouw, en een toenemend aantal landbouwers in Nederland en België omarmt deze technologie.

De voordelen en het potentieel van INTERRA®Scan: wat zeggen landbouwers?

Hoewel het concept van geavanceerde bodemscanning futuristisch lijkt, zijn de voordelen en het potentieel van INTERRA®Scan zeer reëel en meteen inzichtelijk.